Ledige stillinger

Firmaet OLE STAGE A/S blev grundlagt tilbage i 1946 Af Kaj Åge Hansen. Virksomheden er igennem de sidste 40 år blevet drevet af Birgitte og Ole Stage.

OLE STAGE A/S har til huse på Hækken 1 i Vordingborg, hvor administrationen, lager og butik har til  huse i en 1000m2 stor bygning opført i 2008.

Vi udfører i dag en lang række opgaver som strækker sig fra el-arbejde i det private hjem til højteknologiske styringssystemer til industri og landbrug i det offentlige rum og hos Private. Geografisk dægger vi hele Sydsjælland, Møn  og Lolland Falster. Vi er et solidt foretagende med nære personlige relationer og med ca. 30 ansatte løser vi såvel store som små arbejdsopgaver.

Vores mål er ikke at blive størst, men at levere førsteklasses kvalitetshåndværk hver gang. Derfor er Ole Stage A/S vigtigste ressource kompetente medarbejdere, som eller er personligt serviceorienterede og som konstant holder sig ajour med den nyeste teknologo.

Hos Ole Stage har vi løbende ansat 4-8 lærlinge, som vi er i stand til at give en meget alsidig og bred uddannelse der er med til at sikre at vi også i fremtiden lever op til vores målsætning.

Vi søger lige nu 2 erfarne elektrikere

 

Ole Stage, ledige stillinger - 2 erfarne elektrikere søges