Om Ole Stage

Firmaet blev grundlagt tilbage i 1946 Af Kaj Åge Hansen. Igennem de sidste 40 år er firmaet blevet drevet af Birgitte og Ole Stage.

OLE STAGE A/S har til huse på Hækken 1 i Vordingborg, hvor administrationen, lager og butik har til huse i en 1000m2 stor bygning opført i 2008.

OLE STAGE A/S udfører i dag en lang række opgaver som strækker sig fra el-arbejde i det private hjem, til højteknologiske styringssystemer til industri og landbrug i det offentlige rum og hos private. Geografisk dækker vi hele Sydsjælland, Møn og Lolland Falster.

OLE STAGE A/S er et solidt foretagende med nære personlige relationer og med ca. 35 ansatte løser vi såvel store som små arbejdsopgaver.

Vores mål er ikke at blive størst, men at levere førsteklasses kvalitetshåndværk hver gang. Derfor er Ole Stage A/S vigtigste ressource kompetente medarbejdere, som er personligt serviceorienterede og som konstant holder sig ajour med den nyeste teknologi.

Hos Ole Stage har vi løbende ansat 8-10 lærlinge, som vi er i stand til at give en meget alsidig og bred uddannelse, der er med til at sikre at vi også i fremtiden lever op til vores målsætning.